Vanmorgen hadden we zin in een ondersteboven pruimentaartje. Vol goede moed ging ik van start, maar 1, 2, 3, 4.. alle zes pruimen bleken zowel onrijp als verrot. Dat plan was dus van de baan. Het enige andere fruit in huis waren bessen en frambozen. Die liggen standaard in de vriezer, lekker makkelijk. En dus dacht ik, laat ik dan het recept maar even helemaal omgooien. Een bodem zonder graan valt namelijk doorgaans beter bij iedereen hier thuis. Het was een risico, maar eentje die heel goed uit is gepakt!
Verwarm de oven voor op 185 graden.
Verdeel het fruit over de bodem van de ovenschaal
Meng alle ingrediënten voor de taartbodem door elkaar met een vork.
Verdeel het mengsel voorzichtig over het fruit en druk het voorzichtig aan zonder het fruit te verplaatsen.
Bak het taartje gedurende 45 minuten op 185graden in de oven.
Laat na het baken even afkoelen en leg daarna een bord bovenop de ovenschaal. Draai hem voorzichtig om. Het ondersteboven taartje is klaar!
Je hebt verder niets nodig om je maaltijd compleet te maken. Dit ondersteboven bessentaartje bevat veel voedingsvezels, vetten en eiwitten die zorgen voor langdurige verzadiging en bevat allen natuurlijke suikers uit het roodfruit en de chufa- en kokosmeel. Geniet ervan!
Praktijkdagen
Maandag en Donderdag
Ik bevind mij bij Fysioteam de Toekomst, ingang tegenover het stadion, op de 2e verdieping (geen lift aanwezig).
Praktijkdagen
Maandag 9:00-17:30
Donderdag 9:00-17:30
Ik bevind mij bij Fysioteam de Toekomst, ingang tegenover het stadion, op de 2e verdieping (geen lift aanwezig).
Contact
Schoolstraat 5
1131CK Volendam
* Raadpleeg uw polis om te zien tegen welke voorwaarden uw verzekeraar Orthomoleculaire therapie vergoedt.
Contact
Schoolstraat 5
1131CK Volendam
KVK: 65521137
BTWID: NL002202836B88
* Raadpleeg uw polis om te zien tegen welke voorwaarden uw verzekeraar Orthomoleculaire therapie vergoedt.
Belangrijke pagina's
Website gerealiseerd door Ron Online Marketing