Haver-Cashewcrème met Blueberries
Een ideaal ontbijtje voor de snelle ochtend. Zet 's avonds alvast klaar, dan hoef je het alleen nog maar even te blenderen met de staafmixer en klaar is kees. Neem mee in een weckpotje en geniet onderweg of op je werk van dit heerlijke ontbijtje.

The body content of your post goes here. To edit this text, click on it and delete this default text and start typing your own or paste your own from a different source.
Ingrediënten voor 1 portie:
- 40g havermout
- 40g cashewnoten
- ½ el ahornsiroop
- 2 eetlepels geraspte kokos
- 1/4 tl vanille
- snufje zout
- naar wens kaneel
Voor de topping:
- Blauwe bessen (diepvries)
- Cacao nibs of stukjes extra pure chocolade
- Kokosrasp / kokos flakes
Bereidingswijze
Zet de havermout, kokosrasp en de cashewnoten een nacht van tevoren onder water.
Giet in de morgen het overtollige water af. Voeg de vanille, een snufje zout en eventueel kaneel toe.
Blender het met een staafmixer tot een romige creme. Schep in een kom of potje en top af met fruit en toppings naar keuze.
