Gevulde Eiwrap

Patrica Lautenschutz

Ingrediënten (1 portie)

  • 2 eieren
  • scheut kokosmelk
  • handje champignons, in plakjes gesneden
  • Grote hand boerenkool of andere bladgroente
  • Hummus of avocado om de wrap mee te besmeren
  • Kokosolie, om te bakken
  • Peper, zeezout, kurkuma

Bereidingswijze

Kluts de eieren en de kokosmelk door elkaar en voeg wat zeezout en peper toe. Verhit wat kokosolie in een koekenpan en giet het eimengsel er in. Bak enkele minuten totdat de bovenkant wat droger is geworden, en draai de wrap om. Bak nog een minuutje aan de andere kant en leg op een bord.

 

Verhit opnieuw wat kokosolie en bak de champignons tot ze wat zachter zijn. Voeg de boerenkool (of andere bladgroente) toe en bak de groente samen totdat de boerenkool donker en zacht is. Voeg wat peper, zeezout en flink wat kurkuma kruiden toe.

 

Besmeer de wrap met avocado (voorkeur) of hummus. Leg de groente er bovenop en vouw dicht. Eet smakelijk!

door Patricia Lautenschutz 12 februari 2022
Vanmorgen hadden we zin in een ondersteboven pruimentaartje. Vol goede moed ging ik van start, maar 1, 2, 3, 4.. alle zes pruimen bleken zowel onrijp als verrot. Dat plan was dus van de baan. Het enige andere fruit in huis waren bessen en frambozen. Die liggen standaard in de vriezer, lekker makkelijk. En dus dacht ik, laat ik dan het recept maar even helemaal omgooien. Een bodem zonder graan valt namelijk doorgaans beter bij iedereen hier thuis. Het was een risico, maar eentje die heel goed uit is gepakt!
door Patricia Lautenschutz 31 augustus 2021
Koolhydraatarm Notenbrood met vruchten
Zoete aardappel salade met augurk
door Patricia Lautenschutz 24 mei 2021
Salade met zoete aardappel, avocado, augurk, lente ui en peterselie
Share by: