Een heerlijke ontbijtcake op basis van amandelmeel, cacao en kokosmeel. De dadels geven een mild zoetje. De rest laat je over aan het verse roodfruit of plakjes banaan dat je erbij kunt serveren. Genieten zonder schuldgevoel! #DessertForBreakfast!
Vers rood fruit, 99% chocolade, kokosyoghurt (wij gebruikten Abbot Kinney's frambozen kokosyoghurt)
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Blend eerst de dadels, eieren en kokosmelk door elkaar in een keukenmachine of met een staafmixer tot er geen stukjes meer in zitten.
Voeg de overige ingrediënten toe en meng door tot een egaal beslag. Het blijft een beetje stevig.
Vet een ovenschaaltje in, stort het beslag erin en strijk het een beetje glad.
Bak de cake gedurende 40 min op 160 graden.
Leg er zodra de cake uit de oven komt kleine blokjes 99% chocolade op zodat ze smelten. Dat deze chocolade bitter is proef je niet, want de cake en het fruit is zoet. Kortom: puur genot!
Praktijkdagen
Maandag en Donderdag
Ik bevind mij bij Fysioteam de Toekomst, ingang tegenover het stadion, op de 2e verdieping (geen lift aanwezig).
Praktijkdagen
Maandag 9:00-17:30
Donderdag 9:00-17:30
Ik bevind mij bij Fysioteam de Toekomst, ingang tegenover het stadion, op de 2e verdieping (geen lift aanwezig).
Contact
Schoolstraat 5
1131CK Volendam
* Raadpleeg uw polis om te zien tegen welke voorwaarden uw verzekeraar Orthomoleculaire therapie vergoedt.
Contact
Schoolstraat 5
1131CK Volendam
KVK: 65521137
BTWID: NL002202836B88
* Raadpleeg uw polis om te zien tegen welke voorwaarden uw verzekeraar Orthomoleculaire therapie vergoedt.
Belangrijke pagina's
Website gerealiseerd door Ron Online Marketing