Kokos Pannenkoekjes
Deze kokospannenkoekjes bevatten geen tot nauwelijks koolhydraten. Ze zijn daarmee geschikt voor iedereen die extra rekening moet houden met zijn bloedglucose- en insulinespiegels. Doordat er wat vanille doorheen gaat én door de zoete smaak van kokosmelk zijn ze toch een heerlijk zoet begin van je dag.
Ingrediënten (2 kleine porties)
- 3 eieren
- 5el kokosrasp
- 3el kokosmelk
- 1 el kokosmeel
- snufje vanillepoeder (of een paar druppels vanille extract)
Ingrediënten (Toppings)
- blauwe bes
- banaan (ook heerlijk met een schepje kokosyoghurt of wat gemengde notenpasta)
Bereidingswijze
Voeg de ingrediënten in een kom en meng met een vork of garde. Verhit een pan op halfhoog vuur met een klontje kokosolie. Schenk kleine rondjes in de pan (niet te groot, anders breken ze bij het draaien). Als de bovenkant iets gedroogd is kun je de pannenkoekjes keren. Bak aan beide kanten goudbruin. Leg ze op een bord en verdeel de topping erover.
